LA CUINA DE LES TERRES DE LLEIDA

Autor: Lladonosa Giró, Josep

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

LA CUINA DE LES TERRES DE LLEIDA

LA CUINA DE LES TERRES DE LLEIDA

9,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COLUMNA
Publicación:
30/12/1999
Colección:
COL.LECCIO CUINA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

La cuina de Lleida és molt més que la cuina del cargol. Ordenat en diversos apartats extensament explicats, hi trobarem curiositats lleidatanes: sopa rubinada de la Segarra, lolla aranesa i lescudella de blat de moro escairat del Pallars, la cassola de dejuni de Castelldans, la col ofegada de la Segarra, larròs amb conill i bolets, la cutxipanda amb cargols, les …

La cuina de Lleida és molt més que la cuina del cargol. Ordenat en diversos apartats extensament explicats, hi trobarem curiositats lleidatanes: sopa rubinada de la Segarra, lolla aranesa i lescudella de blat de moro escairat del Pallars, la cassola de dejuni de Castelldans, la col ofegada de la Segarra, larròs amb conill i bolets, la cutxipanda amb cargols, les coques de recapte, les cassoles del tros, les rosques de comí i els famosíssims torrons dAgramunt. També hi ha una explicació detallada de les característiques singulars de cada comarca: la Val dAran, el Pallars Sobirà, el Pallars Jussà, lAlt Urgell, el Segrià, lUrgell, el Pla dUrgell,lAlta Ribagorça, la Segarra, la Noguera, el Solsonès, les Garrigues, la Cerdanya.

Leer más

Más libros de Lladonosa Giró, Josep

Todos los libros de Lladonosa Giró, Josep

Más información del libro

LA CUINA DE LES TERRES DE LLEIDA

Editorial:
COLUMNA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-664-1688-7
EAN:
9788466416887
Nº páginas:
0
Colección:
COL.LECCIO CUINA
Lengua:
CATALAN
Alto:
170 mm
Ancho:
170 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Josep Lladonosa i Giró, premi Nacional de Gastronomia, és un dels cuiners i gastrònoms catalans més prestigiosos. És autor dels èxits de vendes El llibre de les sopes, El llibre dels guisats i les picades, La cuina catalana més antiga, El llibre dels arrossos, La cuina de dos grans mestres i La cuina que torna. Però de tots els seus llibres, cal destacar-ne especialment El gran llibre de la cuina catalana, un clàssic de la literatura gastronòmica i el llibre de cuina més venut dels últims anys. 

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar